logo
20141104_170302

Uitlaatservice

Heb je geen tijd of ben je (tijdelijk) fysiek niet in staat om jouw hond uit te laten? Dan ben je bij Pets Care Center aan het juiste adres! Pets Care Center zorgt ervoor dat de hond een fijne wandeling heeft waarin hij/zij niets tekort komt. De honden worden in een veilige omgeving uitgelaten en door de ruime kennis van het gedrag zorgt Pets Care Center voor een veilige en gemoedelijke sfeer. Onze visie is dat elk dier zichzelf moet kunnen zijn. Kernwoorden die bij ons centraal staan zijn:
- Sfeervol
- Ongedwongen
- Geduldig

Het gebruik van de uitlaatservice kan, in overleg, naar wens worden aangepast. Niet los kunnen of niet zo gediend zijn van andere honden? Geen probleem, daar vinden we gewoon een oplossing voor. Wij zorgen dat jouw hond in goede handen is. Intacte reuen en alle rassen zijn welkom (Uitgezonderd loopse teven). Wij wandelen met kleine groepjes van max. 4 honden waarbij we de honden bij elkaar plaatsen op basis van het karakter. De ene hond houdt van lomp spel, de ander houdt enkel van rennen, weer een ander wil gewoon lekker snuffelen en houdt niet van drukte. Hier houden we allemaal gewoon rekening mee. Dat noemen wij ‘onze dagelijkse puzzel’. Elke avond zitten we even te puzzelen, houdt het brein jong zeg maar. We hebben namelijk niet de illusie dat een hond met élke andere hond samen moet kunnen. Ze hebben alle hun eigen rugzakje, soms lekker leeg, soms proppie vol. Ze hebben alle hun eigen voorkeuren en “manieren van”. Dat maakt werken met honden zo leuk! We proberen vooral hun voorkeuren te respecteren en proberen ze niet te vormen in iets wat ze niet zijn. We accepteren van die "snuffelaar" dat hij/zij geen "worstelaar"  is. Vervolgens gaan we de context zo maken dat hij voor iedereen passend is, zo blijft elke hond zich prettig voelen en voorkom je meteen heel veel ongewenste gedragingen. Omdat als de honden zichzelf mogen zijn ze die gedragingen helemaal niet hoeven te laten zien. Die dagelijkse avondpuzzel maken we dus graag. Werkt voor zowel ons als voor de honden veel fijner! Zo blijft iedereen veilig en blijft de wandeling voor iedereen leuk. En uiteindelijk kunnen we niet genoeg benadrukken dat elke hond zijn eigen individu is en we dat héél erg kunnen waarderen.

Pets Care Center is de trotse eigenaar van een mooie bus. De bus is ingericht met 7 benches van hoogwaardige kwaliteit. Op die manier kunnen wij uw hond op een veilige manier vervoeren.

Pets Care Center
Laan ten Roode 53
5711 GB   Someren
Telefoon: 06 49630570
KvK: 66361370
Volg ons
Facebook