logo

Trainingen


Van pup tot senior heb ik al menig hond en eigenaar mogen begeleiden. Prachtig en dankbaar werk! Dit is wat ik het liefste doe, leren over honden en die kennis overbrengen naar mensen. Zodat honden begrepen worden, gedegen worden geholpen, goed en fijn kunnen functioneren in de maatschappij. Honden trainen is maatwerk. Daarom geef ik uitsluitend prive training. Wat werkt wel en wat werkt niet voor dat ene individu.

In boeken staat veel geschreven. Op het internet is veel te vinden. Meningen heb je overal. Wat ik belangrijk vind is dat een hond zichzelf kan zijn. Ik vind gelukkig en jezelf mogen zijn veel belangrijker dan trucjes. Dat is het streven wat ik altijd heb. Als een hond zichzelf mag zijn dan krijg je die mooie band samen en dat vertrouwen in elkaar. Dan zie je prachtig hoe een hond is: puur, ongedwongen, trouw, een dier wat graag met je samenwerkt. Ik werk graag met “angst gerelateerde problemen” en buitenlandse herplaatsers. Los van de kennis die ik daarover heb past me die thematiek gewoon erg goed. Meer info over mij zie “even voorstellen”.

Ik vind het belangrijk om als professional je eigen krachten en minder sterke kanten realistisch te zien. Ik heb dan ook een “allergie” voor trainers die zichzelf “ de hondenspecialist” noemen. Iedereen heeft gebieden waarover ze meer/minder kennis hebben en fijn/minder fijn mee werken. Als ik denk dat iemand anders meer verstand heeft van een bepaald probleem/thema dan verwijs ik je heel graag door zodat jij en jouw hond zeker op de juiste plek geholpen worden! Daarom verwijs ik je sowieso graag naar iemand anders als je:
-Een sterke werklijn in de hond hebt
-Veel met commando’s wilt doen

bl5 3
boss
image%201.jpeg
Pets Care Center
Laan ten Roode 53
5711 GB   Someren
Telefoon: 06 49630570
KvK: 66361370
Volg ons
Facebook